menuordersearch
alfashimi.com

قیمت و خرید آلفا بیزابولول,بیزابولول,خرید بیزابولول,فروش بیزابولول,خرید آلفا بیزابولول,فروش آلفا بیزابولول,Bisabolol


آلفا بیزابولول,بیزابولول,خرید بیزابولول,فروش بیزابولول,خرید آلفا بیزابولول,فروش آلفا بیزابولول,Bisabolol
 بیزابولول نام‌‌‌‌های دیگر:α-Bisabolol آلفا بیزابولول6-Methyl-2-(4-methyl-3-cyclohexen-1-yl)-5-hepten-2-olB2119CAS : 515-69-5برند TCI ژاپن25لیتری
تصاویر
بیشتر
آلفا بیزابولول,بیزابولول,خرید بیزابولول,فروش بیزابولول,خرید آلفا بیزابولول,فروش آلفا بیزابولول,Bisabolol
(1)
(0)
آلفا بیزابولول,بیزابولول,خرید بیزابولول,فروش بیزابولول,خرید آلفا بیزابولول,فروش آلفا بیزابولول,Bisabolol
وضعیت کالا : موجود
مدل کالا
آلفا بیزابولول,بیزابولول,خرید بیزابولول,فروش بیزابولول,خرید آلفا بیزابولول,فروش آلفا بیزابولول,Bisabolol
تعداد
+
_
عدد
قیمت کالا
تومان
مشخصات بیزابولول

( مشخصات بیزابولول )

 

بیزابولول چیست

بابونه بسیار بیشتر از بسیاری از چای‌‌‌‌‌های گیاهی مورد علاقه ما است. این ماده به عنوان یک ضد التهاب عمل می‌کند و به آرام‌کردن و آرامش پوست شما کمک می‌کند. همین موجب شده میان تولید کنندگان بسیار مشهور باشد. این محصول بی‌رنگ، با رایحه‌ای لطیف و گل‌دار، می‌تواند به پوست کمک کند تا سایر ترکیبات فعال را به طور مؤثر جذب کند. BISABOLOL به دلیل خاصیت تقویت‌کننده پوست، صدها سال است که در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیزابولول یک الکل طبیعی است که برای اولین‌بار در قرن بیستم از بابونه جدا شد. از آن زمان در گیاهان معطر دیگری مانند Eremanthus erythropappus, Smyrniopsis aucheri و گونه Vanillosmopsis شناسایی شده است. اخیراً، بیزابولول به عنوان ماده اصلی تشکیل‌دهنده اسانس Salvia runcinata، گیاهان بومی آفریقای جنوبی شناخته شد.

شناسه پاب کم10586
فورمول شیمیاییC15H26O
چگالی920 کیلوگرم بر مترمکعب
جرم مولی ۲۸۴٫۷ گرم بر مول
شکل ظاهریمایعی زرد و شفاف

خواص بیزابولول

این ماده ممکن است به اثرات تسکین‌دهنده شاهدانه کمک کند. همچنین اغلب یک ماده اصلی تشکیل‌دهنده مواد موضعی شاهدانه است. خواص ضد التهابی و ضد میکروبی بیسابولول می‌تواند انواع بیماری‌‌‌‌‌های پوستی را درمان کند. این محصول همچنین به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند. همچنین آن را به عنوان یک درمان موضعی برای زخم‌‌‌‌‌های مزمن پا وریدی استفاده می‌کنند.

این ماده عطر شگفت انگیزی دارد. از این رو از بیزابولول در صنایع عطرسازی نیز به طور گسترده استفاده می‌شود. عصاره BISABOLOL حاوی ترکیب غنی آن ویتامین B۵ (پانتنول)، یک ماده مرطوب‌کننده طبیعی است. پس هم عطر لوازم آرایشی و هم خواص آن‌ها را بهبود می‌بخشد. اما این تنها خواص بیزابولول برای پوست نیست.

خواص بیزابولول برای پوست

پوست را نرم می‌کند. آن هم به دلیل مقادیر بالای ویتامین B۵ موجود در این محصول است. این ویتامین آن قدر برای پوست مفید است که مقالات علمی و تحقیقات گسترده‌ای در زمینه آن صورت گرفته است. برای اطلاع بیشتر درباره این تحقیقات می‌توانید عبارت پانتنول یا اسید پنتوتنیک را در گوگل جست و جو کنید.

وجود ویتامین B۵ نه تنها مانع از بین رفتن مرطوب‌شدن پوست می‌شود؛ بلکه پوست را با کاهش خطوط و چین و چروک‌ها بهبود می‌بخشد. بیزابولول برای رشد سلول‌‌‌‌‌های محافظتی پوست ضروری است. البته نه تنها در سلول‌‌‌‌‌های محافظتی پوست، بلکه در سلول‌‌‌‌‌های محافظتی مو نیز کاربرد دارد. به طوری که بیزابولول را یکی از لازمه‌‌‌‌‌های هر شامپوی موفق در دنیا می‌شناسند.

رنگ پوست را بهبود می‌بخشد و علائم پیری را به تأخیر می‌اندازد. این کار را توسط مهار کردن سنتز ملانین صورت می‌دهد. برخی بیماری‌‌‌‌‌های پوستی یا بیش از اندازه در معرض اشعه فرا بنفش قرار گرفتن می‌توانند سطح سنتز ملانین را در پوست افزایش دهند. با استفاده از بیزابولول می‌توان از افزایش بیش از اندازه ملانین جلوگیری کرد. ملانوسیت‌ها نیز می‌توانند در این روند دخیل باشند.

یکی از شگفت انگیز‌ترین ویژگی‌هایی که بیزابولول دارد؛ توانایی بالا بردن تاثیر سایر موادی است که در محصولات مراقبت از پوست به کار گرفته می‌شوند. این ماده با افزایش میزان نفوذ این مواد می‌تواند در عملکرد آن‌ها نقش موثری داشته باشد. البته این موضوع می‌تواند کمی هم خطرناک باشد. چرا که افرادی که اقدام به تولید دارو‌‌‌‌های پوستی بدون مجوز می‌کنند می‌توانند از این ماده سو استفاده کنند. با این حال بیزابول معمولاً بی‌خطر است.

البته درست است که براساس نتایج منتشر شده Cosmetic Ingredient Review  بیزابولول بی‌خطر است؛ اما باز هم ممکن است برخی به آن حساسیت داشته باشد. از این رو مثل همیشه توصیه می‌شود پیش از وارد کردن این محصول به بازار، آن را به خوبی آزمایش کنید. همچنین نتایجی که از آزمایش‌ها گرفته می‌شود را ارزیابی کنید تا اطمینان حاصل کنید میزان این حساسیت کم است.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌‌‌‌‌های بیزابولول برای پوست، توانایی تسکین دادن آن است. این ماده به بهترین صورت ممکن می‌تواند حساسیت‌ها و قرمزی پوست را تسکین دهد. البته بهتر است بدانید زمانی از این محصول استفاده می‌شود که یک نگرانی بزرگ‌تر ناشی از یک ماده دیگر داشته باشید. چرا که عمده‌ترین کاربرد بیزابول، تسکین دهندگی آن است.

به طور قابل توجهی لکه‌ها را کاهش می‌دهد. اما اگر بگوییم این مورد هم بر عهده ویتامین B۵ است؛ بی‌راه نگفته ایم! البته به یاد داشته باشید که برخی لکه‌ها در اثر بیماری‌‌‌‌‌های پوستی خاص ایجاد شده اند. بنابراین برای از بین بردن آن‌ها لازم است به محصولات دارویی خاص مراجعه کنید. یکی دیگر از ویژگی‌‌‌‌‌های مهمی که باعث محبوبیت بیشتر بیزابولول میان تولید کنندگان محصولات مراقبت شخصی شده است؛ افزایش نفوذ مواد دیگر در کنار این محصول شده است. به طوری که در کنار آن می‌توان از انواع روغن‌‌‌‌‌های گیاهی نیز استفاده کرد.

درمان آکنه با بیزابولول

زمانی که در جنگ با آکنه‌ها هستید بهترین راه امتحان کردن محصولات آرایشی بهداشتی مختلف است. بهترین مسیر برای درمان آکنه، انتخاب موادی است که التهاب و حساسیت را کاهش می‌دهند. یکی از بهترین انتخاب‌ها محصولاتی هستند که دارای بیزابولول باشند. این ماده در کنار اینکه می‌تواند شر آکنه‌‌‌‌‌های فعلی را از سر مشتریان شما کم کند؛ به لطف خواص ضد میکروبی از ایجاد آکنه‌‌‌‌‌های تازه پیشگیری می‌کند. باکتری‌‌‌‌‌های روی پوست می‌توانند یکی از اصلی‌ترین دلایل ایجاد آکنه برای شما باشند.

کاربرد بیزابولول

این ماده در محصولات مراقبت شخصی بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از اصلی‌ترین این محصولات، ضد آفتاب‌ها هستند. یکی از اشعه‌‌‌‌‌های مضر خورشید Colorescience است. این اشعه می‌تواند به تجزیه کلاژن‌ها و در نتیجه افزایش چین و چروک‌ها کمک کند. استفاده از بیزابولول در ضدآفتاب‌ها می‌تواند از پوست شما محافظت کند. البته بیزابولول در ضد آفتاب به منظور حالت دادن بهتر و آرام کردن پوست نیز کاربرد دارد.

پاک کننده‌ها، کرم‌ها، روغن‌‌‌‌‌های ضروری و… تنها تعدادی از انواع محصولات آرایشی هستند که می‌توانید از بیزابولول در تولید آن‌ها استفاده کنید. این ماده به دلیل خواص آب رسانی و ضد التهابی که دارد؛ توانسته است جایگاه خوبی میان تولید کنندگان این مواد برای خود دست و پا کند.

این محصول برای موها نیز فواید بسیاری دارد. این ماده که از بابونه گرفته می‌شود؛ همانطور که رشد پوست شما را تحریک می‌کند؛ رشد موها را نیز سرعت می‌بخشد. رشد موها و جلوگیری از ریزش مو مهم‌ترین دلایلی هستند که از بیزابولول در شامپوها استفاده می‌کنیم.

 

کاربرد و مزایای بیزابولول:

این ماده ممکن است به اثرات تسکین‌دهنده کمک کند، و اکثرا یک ماده اصلی تشکیل‌دهنده مواد موضعی تزریقی است. و ویژگی‌‌‌‌های ضد التهابی و ضد میکروبی بیسابولول قابلیت درمان انواع بیماری‌‌‌‌‌های پوستی را دارد.

این محصول همچنین مانند یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند، و به بسیاری از مزایای دارویی کمک می‌کند.

همچنین از این ماده به عنوان یک درمان موضعی برای زخم‌‌‌‌‌های مزمن پا استفاده می‌شود.

همانطور که گفته شد، این ماده از گل بابونه به دست می‌اید، به خصوص در جوانه‌هایی که بیسابولول به بیشترین مقدار یافت می‌شود، و ب این علت می‌توان از این محصول در صنعت عطر سازی استفاده کرد.

عصاره ماده BISABOLOL داری ترکیبی غنی آن ویتامین B5 (پانتنول)، یک ماده مرطوب‌کننده طبیعی است.

 

مراقبت از پوست

این ماده از پوست مراقبت میکند، باعث بهبود رنگ پوست میشود، همینطور علائم پیری را کاهش میدهد و باعث کمتر شدن چین و چروک پوستی میشود، بسیار در بهبود لک‌‌‌‌های پوستی مفید است و لکه‌‌‌‌های پوستی را کمرنگ میکند.
وجود ویتامین B5 در این محصول مانع از بین رفتن رطوبت و آب داخل پوست میشود و همچنین چین و چروک را بهبود میبخشد.

نمودار تغییر قیمت
دفتر مرکزی
تهران

تلفن‌‌‌‌های تماس
021-88984016
021-88984017

09122947401 : واتساپ (WhatsApp)

GMAIL
ALFAAZMA@GMAIL.COM
telegramwhatsup