menuordersearch
alfashimi.com

کربومر،کربوژل،کربوپولCarbomer, carbogel, carbopol , کربومر(کربوژل)


  کربومر،کربوژل،کربوپولCarbomer, carbogel, carbopol
  کربومر،کربوژل،کربوپولCarbomer, carbogel, carbopol
تصاویر
بیشتر
کربومر،کربوژل،کربوپولCarbomer, carbogel, carbopol
(0)
(0)
کربومر(کربوژل)
وضعیت کالا : موجود
مدل کالا
کربومر(کربوژل)
تعداد عدد
قیمت کالا
تومان
مشخصات - آنالیز

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مشخصات

کربومر اصطلاحی است که برای یک سری از پلیمرهای اولیه ساخته شده از اسید اکریلیک استفاده میشود و پودر کرکی سفید رنگ هست. دارای فرمول شیمیایی C3H4O2 است.

درباره کربومر CARBOMER: کربومر نام تجاری پلیاکریلیک اسید است.

کاربرد:

  • تثبیتکننده امولسیون
  • ویسکوزیته افزایش عامل – آب
  • استابلایزر
  • شکلدادن ژل
  • کنترل ویسکوزیته

نامهای دیگر:

  • کربومر۹۳۴
  • کربومر ۹۳۴ P
  • کارباپول ۹۴۱
  • کارباپول ۹۱۰
  • CARBOXYVINYLPOLYMER
  • کربن ۹۳۴
  • کارباپول ۹۳۴
  • کارباپول ۹۴۱

کربومرها مولکولهای بزرگ هستند که از ترکیب شیمیایی نسبتاً کوچک به نام مونومها تهیه میشوند.

مونومرهایی که برای ساخت پلیمرهای کربومر استفاده میشوند عبارتاند از:

  • اکریلیک اسید
  • پلی اتیلن پلی اتیلن.

تمام پلیمرهای کربومر از نظر شیمیایی مشابه هستند، در وزن مولکولی و ویسکوزیته متفاوتاند. پلیمرهای کربومر خشک به شکل سفید و پودر کرکی میآیند.

کربومرها عوامل ضعیفکنندهای هستند که به کنترل ویسکوزیته و جریان محصولات آرایشی کمک میکند. آنها همچنین به توزیع و تعلیق مواد جامد غیرحلالی به مایع کمک میکنند و از جداسازی قطعات نفت و مایع از محلول جلوگیری میکنند. آنها توانایی جذب و نگهداری آب را دارند و میتوانند تا زمانی که در آب پراکنده شدهاند تا ۱۰۰۰ بار حجم اولیه خود را افزایش دهند. به طور کلی، این دسته از مواد تشکیلدهنده در فرمولهای ژل مانند استفاده میشود، زیرا در صورت مخلوط شدن با آب، یک همزیستی مشابه کلوئیدی و موقت تشکیل میشود. این ماده در طیف وسیعی از محصولات مراقبت شخصی مانند ژل، مرطوبکننده صورت، کرم ضد آفتاب، شامپو، درمان ضد پیری، کرم چشم، پاککننده و اسکراب موجود است.

کاربردها و خصوصیـات کربومر:

کارباپول ژل در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده میشوند. کاربومرها را میتوان در طیف گستردهای از انواع محصولات از جمله پوست، مو، ناخن، و محصولات آرایش، و همچنین مواد آرایشی دندان یافت.

این ماده هنگام خنثیکردن، ژلهای روشن ایجاد میکند و باعث افزایش قوام و جریان به محصولات میشود. استفادهشده در کرمها، لوسیونها و ژلهای دوشایی احساس خشنودی را به وجود میآورد.

به ​​توزیع یا تعلیق جامد نامحلول در یک مایع کمک میکند. آنها همچنین برای حفظ امولسیونها از جداسازی در اجزای روغن و مایع  استفاده میشود. کربومرها اغلب برای کنترل قوام و جریان مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده میشوند.

پلیمرهای کربومر بیش از ۵۰ سال در لوازم آرایشی استفاده شده است.

این عنصر برای استفاده در محصولات آرایشی ایمن ارزیابی شده است. در بررسی مطالعات حاد دهانی و پوستی، آنها مشخص کردند که کربومرها دارای پتانسیل کمتری برای سمیت فوتونی، آلرژیزاسیون عکس، سوزش پوست و حساسیت در غلظتهای تا ۱۰۰٪ هستند.

نمودار تغییر قیمت
دفتر مرکزی
تهران

تلفن های تماس
021-66979415
021-66979419
021-66431520
09122947401 : تلفن همراه
ALFAAZMA@GMAIL.COM
telegram