menuordersearch
alfashimi.com

خرید پودر کندروتین سولفات


پودر کندروتین سولفات

پودر کندروتین سولفات

 

کندروئیتین چیست؟ مصرف آن چه فوایدی دارد؟

کندروئیتین چیست ؟ آیا یک دارو است؟

از نظر شیمیایی کندروئیتین یک گلیکوزآمینوگلیکان است که جزو پلی ساکاریدها یا قندهای چند واحدی طبقه بندی می‌شود. کار اصلی این مواد شیمیایی در بدن محافظت مفاصل در برابر ضربه ها و روان کننده مفاصل است.

کندروئیتین در بافت های همبند مانند مفاصل، تاندون ها، غضروف و دیواره عروق وجود دارد و نقش های مختلفی در سنتز این بافت ایفا می‌کند. این ماده با جذب آب سبب افزایش فشار اسمزی در غضروف شده و مقاومت آن را در برابر فشارهای بیرونی افزایش می‌دهد. همچنین کندروئیتین سبب تحریک کلاژن سازی شده و از تخریب آنزیمی غضروف ها نیز جلوگیری می‌کند. این ترکیب خواص ضد التهابی نیز دارد.

کندروئیتین دارو نیست ولی به عنوان یک مکمل در کنار داروها در درمان بعضی بیماری ها مانند استئوآرتریت به کار می‌رود.

کندروئیتین سولفات چیست؟

کندروئیتین به صورت ترکیب با گوگرد یا سولفور و به فرم کندروئیتین سولفات وجود دارد. درواقع تفاوتی بین کندروئیتین و کندروئیتین سولفات وجود ندارد و هر دو یک ترکیب با خواص یکسان هستند.

تحقیقات متعدد نشان داده اند کندروئیتین دارای ویژگی های زیر است:

  • اثرات ضد التهابی
  • خواص آنتی اکسیدانی
  • اثرات آنابولیک و ضد کاتابولیسم
  • جلوگیری از آپوپتوز یا مرگ سلولی
  • تنظیم مسیر سیگنالینگ سلولی

مصرف کندروئیتین برای چیست و چه فوایدی دارد؟

کاهش دردهای مفصلی:

کندروئیتین به همراه گلوکزآمین به عنوان مکمل غذایی برای بهبود علائم استئوآرتریت یا آرتریت مفصلی به کار می‌رود. تحقیقات نشان داده استفاده از این مکمل باعث کاهش درد و تورم و افزایش انعطاف مفاصل و همینطور جلوگیری از پیشرفت استئوآرتریت می‌شود.

افزایش سلامت مفاصل:

کندرویتین برای تشکیل ساختار ماتریکس مفصلی مورد نیاز است. بعضی تحقیقات نشان داده اند که کندروئیتین از تخریب غضروف ها جلوگیری می‌کند. این ماده با افزایش استحکام و مقاومت غضروف در برابر فشار به حفظ سلامت مفاصل و جلوگیری از آسیب دیدگی کمک می‌کند.

استفاده در جراحی آب مروارید:

استفاده از محلول تزریقی حاوی کندرویتین سولفات و سدیم هیالورونات برای محافظت از چشم در حین جراحی آب مروارید توسط FDA تایید شده است.

مکانیسم اثر کندروئیتین چگونه است؟

کندروئیتین با استفاده از مکانیسم های زیر باعث بهبود علائم استئوآرتریت می‌شود

  • فعالیت آنتی اکسیدانی
  • کمک به تولید پروتوگلیکان ها و اسید هیالورونیک
  • کاهش فعالیت تخریبی کندروسیت‌ها (سلول های غضروف ساز)
  • مهار سنتز آنزیم های پروتئولیتیک، اکسید نیتریک و سایر موادی که به ماتریکس غضروف آسیب می‌رسانند و باعث مرگ سلول‌های غضروف ساز مفصل ها می‌شوند.

عوارض کندروئیتین چیست؟

استفاده از مکمل کندروئیتین معمولا عوارض جانبی خاصی ایجاد نمی‌کند. شایع ترین عارضه ای که ممکن است ایجاد شود مشکلات گوارشی شامل اسهال، نفخ، حالت تهوع یا یبوست است.

می توانید برای کاهش عوارض گوارشی مقدار دوز مصرفی را نصف کرده و به جای یکبار، دوبار در روز استفاده کنید.

کندروئیتین با داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین تداخل دارد و بهتر هست با هم استفاده نشوند.

درصورت داشتن هرگونه واکنش آلرژیک مانند افزایش ضربان قلب مصرف کندروئیتین را قطع کرده و با پزشک مشورت کنید.

نحوه مصرف کندروئیتین چگونه است؟

مکمل کندروئیتین به صورت کپسول، قرص یا پودر وجود دارد. میزان دوز مصرفی آن روزانه 800 تا 1200 میلی گرم در روز است.

نحوه مصرف به صورت 2 دوز 600 میلی گرمی دوبار در روز یا 3 دوز 400 میلی گرمی سه بار در روز است.

بهتر است مکمل کندروئیتین بعد از غذا و با معده پر مصرف شود.

(گلوکزآمین کندروتین متیل سولفونیل متان)

نتیجه گیری

کندرویتین سولفات یک ترکیب شیمیایی است که در غضروف جانداران یافت می‌شود. این ماده سبب افزایش مقاومت غضروف در برابر فشارهای بیرونی می‌شود، از تخریب غضروف جلوگیری کرده و کلاژن سازی را افزایش می‌دهد. خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و آنابولیک هم برای کندروئیتین مشخص شده است.

کندروئیتین به همراه گلوکزآمین به عنوان مکمل غذایی برای بهبود علائم استئوآرتریت مانند درد و تورم خشکی مفاصل استفاده می‌شود. بعضی تحقیقات نشان می‌دهد که این مکمل از پیشرفت استئوآرتریت هم پیشگیری می‌کند.

کندروئیتین مکمل ایمنی است و مصرف مداوم آن برای 2 سال نیز عوارض جانبی خاصی ایجاد نمی‌کند

کندرویتین یکی از محبوب ترین مکمل ‌های مفصلی است، زیرا به بازسازی غضروف کمک می‌‌کند و باعث افزایش بازیابی و ریکاوری بافت ها پس از آسیب یا ورزش می‌‌شود. کندرویتین به عنوان یک جزء ساختاری مهم غضروف و یکی از مواد کلیدی است که به مفاصل اجازه می‌دهد فشار را تحمل کنند، به همین دلیل برای افراد مبتلا به درد مفاصل و استئوآرتریت مفید است. مطالعات از اثربخشی آن حمایت می‌کنند. از خواص کندروئیتین (و گلوکزامین) علاوه بر تسکین درد ناشی از آرتریت، می‌توان به کاهش درد مزمن زانو یا درد مفصل اشاره کرد.

کندروئیتین چیست؟

کندرویتین یک ماده طبیعی است که در بدن انسان یافت می‌شود و یکی از اجزا اصلی غضروف است. نوشیدن آبگوشت استخوان احتمالا بهترین راه برای به دست آوردن گلوکزامین و کندرویتین از یک منبع غذایی است، به همین دلیل به عنوان بخشی از برنامه رژیم غذایی برای بیماران آرتریت توصیه می‌شود. کندرویتین به شکل مکمل می‌‌تواند از غضروف حیوانات (از جمله گاو یا کوسه) به صورت آزمایشگاهی تهیه شود. شکل کندرویتین ساخته شده در محیط های آزمایشگاهی کندرویتین سولفات نامیده می‌شود که ترکیبی از کندرویتین و نمک های معدنی است که به بهبود جذب آن کمک می‌کند.

مکمل کندروئیتین چگونه کار می‌کند؟

کندرویتین به ساخت بافت همبند در سراسر بدن کمک می‌کند. کندرویتین از آب، پروتئین ها و پلی ساکاریدها تشکیل شده و با حفظ آب به روانکاری و انعطاف پذیری بافت ها و مفاصل سفت یا آسیب دیده کمک می‌کند. کندرویتین با کمک به اتصال مولکول های قند و پروتئین نقش مهمی در حفظ یکپارچگی ساختاری بافت دارد. مکانیسم اثر آن تحریک بازسازی غضروف است.
گروه‌ های سولفاتی فشرده کندرویتین، با تشکیل یک لایه محافظتی در برابر فشار، ضربه و بارهای الکترواستاتیکی که به بافت آسیب می‌‌زند، مقاومت می‌کنند. کندرویتین شکلی از کربوهیدرات پیچیده است که دارای قابلیت جذب آب است و به این دلیل برای حرکت بدون اصطکاک مفاصل ضروری است. به همین دلیل است که از دست دادن کندرویتین در غضروف یکی از دلایل اصلی آرتروز است که منجر به تخریب مفاصل می‌شود. همچنین برای تشکیل بافت در سایر نقاط بدن، از جمله پوست، دستگاه گوارش و مغز مهم است. پس از ضربه به مغز، سطوح کندرویتین به سرعت افزایش می‌یابد تا به بازسازی بافت جدید برای جایگزینی پایانه های عصبی آسیب دیده کمک کند.

خواص کندروئیتین

کندروئیتین می‌تواند خواص زیادی برای بدن داشته باشد. در این قسمت از مقاله قصد داریم خواص کندروئیتین را بررسی کنیم.

1. به درمان استئوآرتریت و درد مفاصل کمک می‌کند

استئوآرتریت شایع ترین نوع آرتریت و بیماری دژنراتیو مفصلی است که با تجزیه غضروف و افزایش درد مفاصل مشخص می‌شود. کندرویتین سولفات معمولا برای درمان دردهای مرتبط با استئوآرتریت، به ‌ویژه انواعی که بر قسمت‌ های بسیار حساس بدن مانند زانوها و دست ‌ها تاثیر می‌ گذارند، استفاده می‌ شود. مطالعات نشان داده اند که استفاده از کندرویتین در چند ماه باعث بهبود در درد مفاصل می‌شود، البته ترکیب چندین مکمل غذایی و تغییراتی در رژیم غذایی موجب اثرات بیشتر و سریعتر می‌شود.

2. به ریکاوری بعد ورزش کمک می‌کند

حتی برای افراد بدون استئوآرتریت، کندرویتین به همراه گلوکزامین به حفظ غضروف کمک می‌‌کند، درد را کاهش داده و عملکرد فیزیکی و فعالیت ‌های مراقبت از خود را افزایش می‌‌دهد. کندروئیتین می‌تواند این کار را با کمک به بدن در تولید بافت غضروفی جدید، حفظ انعطاف پذیری مفاصل و کنترل پاسخ های التهابی طبیعی بدن، پس از ورزش انجام دهد.

 

3. برای بهبود زخم و سلامت پوست مفید است

کندرویتین و گلوکزامین با هم برای کمک به بهبود زخم ها، مشکلات و التهاب پوست استفاده می‌شوند. کندرویتین می‌تواند به بدن در تولید کلاژن کمک کند که برای سلامت پوست، التیام و مبارزه با اثرات پیری بر روی پوست ضروری است. درمان‌ هایی که با استفاده از کندرویتین و گلوکزامین انجام می‌‌شوند، اغلب برای پانسمان زخم حتی برای زخم‌ های شدید استفاده می‌‌شوند، به علاوه روی خراش‌ ها، سوختگی‌ ها و ضایعات برای مرطوب نگه داشتن زخم‌ ها و بهبود سریعتر استفاده می‌‌شوند. طبق مطالعات در بیماران مبتلا به سوختگی که نیاز به پیوند پوست دارند، استفاده از کندرویتین در ژل های درمانی می‌تواند بهبودی را تسریع کرده و به کنترل التهاب کمک کند.
ماده دیگری که کندرویتین می‌تواند برای بهبود سلامت پوست با آن ترکیب شود اسید هیالورونیک است که یک ماده روان کننده و شفاف است که به طور طبیعی توسط بدن برای افزایش رطوبت و ایجاد حالت ارتجاعی و انعطاف پذیری تولید می‌شود.

کندرویتین با گلوکوزامین

کندرویتین و گلوکزامین اغلب با هم استفاده می‌شوند زیرا مکانیسم های مشابهی برای کاهش التهاب و درمان درد دارند. مانند کندرویتین، گلوکزامین یک ترکیب ضد التهابی طبیعی است که در غضروف و بافت همبند انسان یافت می‌شود. مطالعات نشان داده اند که گلوکزامین به بازسازی غضروف کمک کرده و قدرت و انعطاف مفاصل را افزایش می‌دهد. گلوکزامین سولفات شکلی از گلوکزامین است که امروزه بیشتر برای درمان درد مفاصل و آرتروز استفاده می‌شود که ترکیبی از گلوکزامین و نمک های معدنی است که بدن به راحتی می‌تواند آن را جذب کند.

گلوکزامین و کندرویتین چه کاربردی دارند؟ 

کندرویتین که همراه با گلوکزامین استفاده می‌شود می‌تواند به کاهش علائم مرتبط با از دست دادن کلاژن و غضروف که در تاندون ها، مفاصل، رباط ها، پوست و دستگاه گوارش یافت می‌شود، کمک کند. این شرایط می‌تواند شامل تاندونیت، بورسیت و غیره باشد. در افراد سالم، زمانی که غضروف به دلیل استفاده بیش از حد یا التهاب آسیب می‌بیند، معمولا غضروف جدید برای جایگزینی آن تولید می‌شود. متاسفانه، با افزایش سن، توانایی ما برای بازسازی غضروف از دست رفته و ترمیم بافت همبند آسیب دیده کارآمدتر می‌شود. گلوکزامین و کندرویتین تولید غضروف جدید را تحریک می‌کنند و همچنین می‌توانند به کاهش التهاب در این فرآیند کمک کنند. کاهش درد مفاصل، بهبود عملکرد برای بیماران مبتلا به آرتریت، بهبود سلامت پوست، عملکرد بهتر سیستم گوارش، بهبود بافت استخوان و بهبود سریعتر زخم از مزیت های این دو ماده هستند.

مکمل ها و دوز مصرفی کندروئیتین

اصولا روش استفاده از این دو ماده به این صورت است:
گلوکزامین به تنهایی: 1500 میلی گرم در روز، 500 میلی گرم سه بار در روز
کندرویتین سولفات به تنهایی: 1200 میلی گرم در روز، 400 میلی گرم سه بار در روز
گلوکزامین و کندرویتین سولفات ترکیبی: 1500 میلی گرم و 800-1200 میلی گرم در روز

خطرات و عوارض کندروئیتین

گلوکزامین و کندرویتین هر دو ایمن هستند و نسبت به برخی داروها عوارض جانبی کمتری دارند. امروزه این مکمل ها به صورت قرص، کپسول، پودر یا مایع در دسترس هستند و می‌توانند با اکثر داروها یا سایر مکمل های غذایی مصرف شوند. با این حال، کندرویتین ممکن است با داروی ضد انعقاد و وارفارین (کومادین) تداخل داشته باشد، بنابراین اگر از آن دارو استفاده می‌کنید، قبل از مصرف این مکمل با پزشک خود مشورت کنید. به نظر می‌‌رسد این مکمل ‌ها زمانی مفید هستند که طولانی مدت و در ترکیب با سایر عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی ضد التهابی، ورزش و کاهش استرس استفاده شوند. برای بیشترین اثربخشی، کندرویتین با کیفیت بالا باید حداقل به مدت سه ماه مصرف شود.

 

 

نمودار تغییر قیمت
دفتر مرکزی
تهران

تلفن های تماس
021-88984016
021-88984017

09122947401 : واتساپ (WhatsApp)

GMAIL
ALFAAZMA@GMAIL.COM
telegramwhatsup