menuordersearch
alfashimi.com

فروش کتوکونازول ،خرید کتوکونازول


فروش کتوکونازول ،خرید کتوکونازول
پودر کتوکونازول
 پودر کتوکونازول 25 کیلوگرمی چین
تصاویر
بیشتر
فروش کتوکونازول ،خرید کتوکونازول
(0)
(0)
کتوکونازول،ketoconazole
وضعیت کالا : موجود
مدل کالا
کتوکونازول،ketoconazole
تعداد
+
_
عدد
قیمت کالا
1 تومان
کتوکونازول  

( مشخصات کتوکونازول )

 

کتوکونازول یک داروی تجویزی برای درمان عفونت قارچی است که به صورت قرص خوراکی، کرم کتوکونازول، فوم موضعی، شامپو و ژل و محلول کتوکونازول موضعی موجود است. قرص خوراکی فقط به عنوان یک داروی عمومی در دسترس است و شکل‌های دیگر آن نیاز به تجویز پزشک دارد.

داروی کتوکونازول برای درمان عفونت‌های قارچی مانند عفونت پای ورزشکاران یا قارچ ناخن استفاده می‌شود. با این حال، این دارو می‌توانند عوارض جانبی از جمله حالت تهوع، درد شکم، مشکلات کبدی و تداخل با سایر داروها را داشته باشند. رعایت دستورات پزشک در زمان مصرف قرص کتوکونازول بسیار مهم است. برای دریافت نوبت آنلاین یا حضوری از پزشک عمومی می‌توانید همین حالا به بخش نوبت‌دهی سایت دکترتو مراجعه کنید.

داروی کتوکونازول چیست؟

کتوکونازول برای درمان عفونت‌های قارچی خطرناک در بدن به کار می‌رود. این دارو به دسته داروهای ضد قارچ آزول تعلق دارد و از رشد قارچ‌ها جلوگیری می‌کند. به دلیل خطر عوارض جانبی جدی و تداخلات دارویی خطرناک نباید بدون مشورت پزشک از کتوکونازول برای درمان عفونت‌های قارچی روی سطح پوست یا ناخن استفاده کرد.

  • نام رایج دارو: کتوکنازول- Ketoconazole
  • اسامی تجاری: نیزورال

. قرص و پماد کتوکونازول برای عفونت واژن

آمپول کتوکونازول و پماد کتوکونازول برای خارش واژن یا درمان عفونت‌های واژن استفاده نمی‌شود. عفونت و خارش واژن معمولاً در اثر عفونت‌های مخمری (کاندیدا) ایجاد می‌شود. در چنین مواردی، داروهای ضد قارچی که به طور خاص برای استفاده واژینال طراحی شده‌اند، مانند کرم‌های ضد قارچ یا شیاف‌های حاوی کلوتریمازول یا میکونازول، توصیه می‌شوند.

۲. قرص کتوکونازول و ریزش مو (شامپو شوره کتوکونازول ایروکس ۲ درصد)

شامپو کتوکونازول برای چیست؟ برخی افراد از شامپو کتوکونازول بعد از کاشت مو استفاده می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که کتوکونازول ممکن است دارای خواص ضد آندروژنی باشد، به این معنی که می‌تواند به مهار تولید DHT، هورمون مرتبط با ریزش مو کمک کند و داروی خوراکی آن در دسته بهترین قرص برای ریزش مو قرار گیرد. با این حال، در حالی که دارو و شامپوی کتوکونازول ممکن است به شوره سر کمک کند، اثربخشی آن در درمان ریزش مو هنوز به طور کامل توسط شواهد قطعی تأیید نشده است.

۳. قرص ضد قارچ پوستی کتوکونازول (پماد کتوکونازول برای قارچ ناخن)

قرص ketorix ۲۰۰ برای چیست؟ کپسول کتوکونازول یا قطره کتوکونازول برای قارچ پوستی سیستمیک استفاده می‌شود ودشمن قارچ پوستی است. قارچ ناخن معمولاً به داروهای ضد قارچ خوراکی یا سایر گزینه‌های درمانی مانند لاک ناخن دارویی یا حذف ناخن در موارد شدید نیاز دارد.

۴. قرص کتوکونازول برای جوش صورت و بدن خوب است؟ (کرم کتوکونازول برای صورت)

کتوکونازول خوراکی برای جوش‌هایی استفاده می‌شود که به درمان‌های دیگر پاسخ نمی‌دهند و فقط با نسخه پزشک در دسترس است. بیشتر بیماران بعد از مصرف مداوم این دارو در طول مدت یک تا دو ماه، اثراتی از بهبود جوش پوستی را مشاهده می‌کنند.

کتوکونازول عفونت‌های قارچی یا مخمری پوست را درمان می‌کند. همچنین ممکن است برای درمان درماتیت سبورئیک، وضعیتی که باعث خشکی، پوسته پوسته شدن و خارش پوست می‌شود، استفاده شود اما عفونت‌های ناشی از باکتری یا ویروس را درمان نمی‌کند.

 

عوارض جانبی قرص کتوکونازول چیست؟

مصرف کتوکونازول ممکن است موجب عوارضی مانند تهوع و استفراغ شود. اگر هر یک از این عوارض ادامه یافتند با پزشک خود تماس بگیرید. سایر موارد عبارتند از:

  • سردرد، مشکلات بینایی و تغییرات خلقی (مانند افسردگی و میل به خودکشی)
  • مشکل غده فوق کلیوی (کمبود آدرنال)، کاهش سطح تستسترون و کاهش تولید اسپرم
  • بدتر شدن مشکلات عملکرد غده فوق کلیوی و عدم جوابدهی درست بدن به استرس فیزیکی
  • خستگی غیر معمول، ضعف، سرگیجه موقع بلند شدن
  • اسهال، کاهش وزن، تغییرات دوره قاعدگی
  • کاهش میل و توانایی جنسی یا بزرگی سینه در مردان
  • خارش یا تورم (به‌خصوص در صورت، زبان و گلو) از عوارض دارو بر کبد

تداخلات دارویی کتوکونازول با داروهای دیگر

تداخلات دارویی ممکن است عملکرد و تاثیر داروی کتوکونازول را تغییر دهد یا باعث افزایش ریسک بروز عوارض جانبی آن شود. بدون صلاحدید پزشک شروع به مصرف، قطع یا تغییر دوز داروی کتوکونازول نکنید. داروهایی که می‌توانند بر خروج کتوکونازول از بدن تاثیر بگذارند عبارتند از:

  • ایزونیازید، نویراپین
  • داروهای ریفامایسین مانند ریفابوتین و ریفامپین
  • داروی بروموکریپتین و کلشی سین
  • برخی از بنزودیازپین‌ها مانند آلپرازولام، میدازولام و تریازولام
  • التریپتان، دومپریدون، اپلرنون
  • آلکالوئیدهای قلیایی مانند ارگوتامین، دی هیدرو ارگوتامین
  • داروهای درمان اختلال نعوظ یا فشار خون ریوی مانند سیلدنافیل، تادالافیل
  • داروهای درمان تشنج مانند فنی توئین
  • داروهای استاتین مانند وینبلاستاتین، لواستاتین و سیمواستاتین

داروی کتوکونازول برای جذب بهتر به اسید معده نیاز دارد، به همین دلیل اگر داروهایی مصرف می‌کنید که میزان اسید معده را کاهش می‌دهد مانند داروهای ضد اسید، سوزش معده و مسدود کننده‌های H۲ (مانند سیمتیدین، فاموتیدین و رانیتیدن)، سوکرالفیت یا داروهایی که باعث کاهش سرعت حرکت روده می‌شوند (آنتی کولینرژیک‌هایی مانند دیسیکلوم، پروبانتلین)، کتوکونازول را حداقل ۲ ساعت قبل از مصرف هرکدام از این داروها مصرف کنید.

 

شامپو کتوکونازول چیست؟

کتوکونازول را به‌عنوان یک داروی ضدشوره در نظر می‌گیرند. درواقع شامپو ضد شوره کتوکونازول دارویی است که برای کنترل شوره سر استفاده می‌شود. استفاده از این دارو ممکن است به ازبین‌بردن پوسته‌پوسته‌شدن و خارش مرتبط با شوره سر کمک کند.

کتوکونازول یک داروی ضدقارچ آزول است که با جلوگیری از رشد قارچ عمل می‌کند. در نتیجه تاثیر شامپو ضدریزش کتوکونازول را می‌توان در درمان و کنترل بیماری قارچی پوست سر نیز در نظر گرفت.

شامپو کتوکونازول ۲% علاوه‌بر درمان شوره سر برای درمان بیماری پوستی به نام پیتریازیس (تینیا ورسیکالر)، عفونت قارچی که باعث روشن‌شدن یا تیره‌شدن پوست گردن، دست‌ها، پاها و بازوها می‌شود، مورداستفاده قرار می‌گیرد. در ادامه موارد مصرف این دارو را توضیح می‌دهیم.

 

طریقه مصرف شامپو کتوکونازول

شما باید از شامپو ضدریزش کتوکونازول طبق دستور پزشک یا همان‌طور که روی برچسب محصول مشخص شده‌است، استفاده کنید. از طرفی طریقه مصرف، میزان استفاده و تعداد دفعاتی که باید از شامپو استفاده کرد هم بسته به نوع مشکل، زمینه درمانی مورداستفاده و تجویز پزشک متفاوت است. اگر از شامپو برای درمان پوست سر استفاده می‌کنید، شامپو را روی موهای خیس زده و خوب ماساژ دهید. اجازه دهید کمی روی موها بماند تا تاثیر خود را بگذارد و در نهایت به‌خوبی موها را آبکشی کنید. بهتر است موها را با آب گرم بشویید.

اگر از شامپو ضد قارچ کتوکونازول در ناحیه‌ای غیر از پوست سر استفاده می‌کنید، آن را روی ناحیه آسیب‌دیده بمالید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه بماند. آن را کاملاً با آب بشویید و سپس پوست خود را خشک کنید. مدت‌زمان استفاده از کتوکونازول و تعداد دفعات آن به نوع مشکل پوستی شما بستگی دارد. اما به‌صورت معمول باید از شامپو دو بار در هفته به مدت ۲ تا ۴ هفته استفاده کنید تا زمانی که علائم شما از بین برود. سپس هر ۱ تا ۲ هفته یک‌بار از آن استفاده کنید تا از بازگشت آنها جلوگیری شود. استفاده بیش از حد از شامپو ممکن است پوست را تحریک کرده و موجب آلرژی به دارو شود.

 

۱. شامپو کتوکونازول برای شوره سر

یکی از تاثیراتی که برای کتوکونازول در نظر می‌گیرند، یک داروی ضدشوره است. شامپو ضدشوره کتوکونازول می‌تواند با کنترل قارچ‌های پوست سر، کاهش التهابات پوست سر و کم‌کردن میزان خارش و پوسته‌پوسته‌شدن سر به کاهش شوره سر کمک زیادی کند.

۲. شامپو کتوکونازول برای موهای چرب

به‌صورت یک درمان جانبی می‌توان از شامپو ضدریزش کتوکونازول برای کنترل چربی موها نیز استفاده کرد. موهای چرب مستعد قارچ و شوره هستند و ازاین‌رو کتوکونازول را می‌توان برای درمان خانگی موی چرب نیز به‌کار برد. درماتیت سبورئیک مورد دیگری است که باعث چربی موی فرد می‌شود و پوست سر دچار خارش و پوسته‌ریزی شدید می‌شود. در این حالت نیز شامپو حاوی کتوکونازول کاربرد دارد.

 

۳. شامپو کتوکونازول‌ برای ریزش مو

درحالی‌که کتوکونازول بیشتر به دلیل خواص ضدقارچی خود برای درمان عفونت‌ها یا شرایطی مانند درماتیت سبورئیک استفاده می‌شود، شواهد قابل استنادی وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است شامپو حاوی کتوکونازول بتواند به کاهش ریزش مو نیز کمک کند. این دارو را به‌عنوان شامپو ضدریزش کتوکونازول نیز می‌شناسند.

۴. شامپو کتوکونازول برای جوش سر

یک سری جوش‌ها که در پوست سر دیده می‌شوند و موجب خارش پوست سر هم می‌شوند از نوع جوش‌ها یا آکنه‌های قارچی هستند. این آکنه‌ها اگر منشا قارچی داشته باشند (نه منشا باکتریایی) برای درمان آنها می‌توان از شامپو کتوکونازول‌ استفاده کرد. این دارو می‌تواند آکنه‌های قارچی را هدف قرار دهد.

 

۵. شامپو کتوکونازول برای خارش سر

به‌صورت ویژه کاربرد و تاثیر شامپو ضدریزش کتوکونازول در کنترل خارش شدید پوست سر تایید شده‌است. این دارو می‌تواند با کنترل رشد قارچ‌ها، بهبود پوسته‌ریزی سر و کنترل شوره سر به درمان خارش سر هم کمک زیادی کند. خصوصاً که بیشتر خارش‌های پوست سر، مانند درماتیت سبورئیک یا عفونت تینه‌آ ناشی از رشد مخمرها و قارچ‌های پوستی است.

۶. شامپو کتوکونازول برای رشد مو

به‌صورت مستقیم نمی‌توان کتوکونازول را یک درمان موثر برای رشد موها در نظر گرفت. بااین‌حال شواهد نشان می‌دهد که شاید تاثیر این شامپو در بهبود رشد موها نیز قابل‌توجه باشد. برای مثال، یک مطالعه آزمایشی کوچک شامل ۱۵ فرد مبتلا به آلوپسی، نشان داد که کتوکونازول ممکن است بتواند رشد مجدد مو را بهبود بخشد.

 

۷. شامپو کتوکونازول‌ برای شپش

کتوکونازول یک داروی ضدقارچ است و نمی‌توان آن را به‌صورت مستقیم برای درمان شپش سر مورداستفاده قرار داد. اما شاید بتوان از آن به‌عنوان یک درمان مکمل برای کاهش خارش سر و مشکلات جانبی ناشی از شپش‌ها استفاده کرد.

۸. شامپو ضد قارچ کتوکونازول برای پوست بدن

کاربرد دیگری که دارو یا شامپوی کتوکونازول دارد، در درمان عفونت‌ها و مشکلات پوست بدن است. برای مثال می‌توان از آن برای درمان قارچ پای ورزشکاران، عفونت کشاله ران، بثورات ناشی از عرق‌کردن‌های زیاد، پوسته‌پوسته‌شدن و خشکی پوست بدن و درمان پیتریازیس ورسیکالر (لکه‌های تغییر رنگ یافته در نواحی مختلف پوست بدن) استفاده کرد.

اگر عفونت‌های قارچی هر ناحیه‌ای از بدن را درگیر کرده باشند می‌توان از شامپو ضد قارچ کتوکونازول برای درمان و کنترل عفونت استفاده کرد. این دارو را می‌توان هم به‌صورت شامپو و هم به‌صورت کرم تهیه کرد. شاید فرم کرم این دارو برای درمان مشکلات پوست بدن کارایی بهتری داشته باشد و استفاده از آن راحت‌تر باشد؛ اما شامپوی آن هم موثر است.

۹. شامپو کتوکونازول‌ برای قارچ بدن

کتوکونازول به‌صورت مشخص یک شامپو یا بهتر است بگوییم یک داروی ضدقارچ است. از این دارو برای درمان عفونت‌های قارچی مانند عفونت‌های Tinea استفاده می‌شود. این عفونت یک عفونت قارچی است که توسط Tinea versicolor به وجود می‌آید. این عفونت یک بیماری یا عفونت پوستی است که در اثر رشد بیش از حد یک نوع مخمر که به‌طورطبیعی روی پوست بدن زندگی می‌کند به وجود می‌آید. این شامپو می‌تواند در درمان و کنترل این عفونت و کاهش خارش پوست موثر باشد.

۱۰. شامپو ضد قارچ کتوکونازول برای پسوریازیس

کتوکونازول یک درمان رایج برای پسوریازیس، یکی دیگر از بیماری‌های التهابی پوست است که باعث پوسته‌پوسته‌شدن، پلاک‌های پوستی و قرمزی می‌شود. قارچ‌های‌مخمرمانند اغلب این پلاک‌های پوستی را آلوده می‌کنند.

 

۱۱. شامپو کتوکونازول برای اگزما

این شامپو می‌تواند علائم اگزما را کنترل کند. می‌توان از کتوکونازول در فرم‌های کرم یا ژل در کنار سایر داروها برای درمان و کنترل اگزما نیز استفاده کرد. التهابات پوستی ناشی از حساسیت را می‌توان با کمک‌گرفتن از تاثیرات ضدالتهابی و ضدخارش کتوکونازول کنترل کرد.

۱۲. شامپو کتوکونازول برای پوست صورت

حساسیت پوستی با منشا قارچی و عفونت‌های مخمری پوستی را می‌توان با استفاده شامپو حاوی کتوکونازول کنترل کرد. این دارو در درمان و کنترل جوش و التهابات قارچی پوست صورت مورداستفاده قرار می‌گیرد.

۱۳. شامپو کتوکونازول‌ برای قارچ صورت

این دارو به‌صورت اختصاصی می‌تواند گزینه درمان آکنه‌های قارچی پوست صورت باشد. ماده فعال کتوکونازول موجود در این شامپوها می‌تواند به‌اندازه کافی برای مبارزه با آکنه‌های قارچی پوست صورت کارایی داشته‌باشد و درعین‌حال به‌اندازه کافی برای پوست صورت هم ملایم است. ازآن‌جایی که این درمان مناسب عفونت‌ها و آکنه‌های باکتریایی نیست بهتر است برای استعمال و استفاده از آن روی پوست صورت حتماً با یک متخصص پوست و مو مشورت کرد.

۱۴. شامپو کتوکونازول برای لک

لکه‌های پوستی، خصوصاً لکه‌های ناشی از عفونت‌های قارچی یا لکه‌های ناشی از تینیا ورسیکالر که روی بخش‌های مختلف پوست از جمله پوست صورت و گردن ظاهر می‌شود، می‌توان با استفاده از شامپوی کتوکونازول درمان کرد.

۱۵. شامپو کتوکونازول برای واژن

کاندیدیازیس واژن عفونتی است که توسط مخمری ایجاد می‌شود که به طور معمول در داخل بدن زندگی می‌کند. اگر محیط داخل واژن به‌گونه‌ای تغییر کند که رشد آن را تشویق کند، کاندیدا می‌تواند تکثیر شود و باعث عفونت شود.

کاندیدیازیس در واژن معمولاً “عفونت مخمری واژن” نامیده می‌شود. عوامل خطر استفاده از دستگاه‌های داخل رحمی، بارداری، استفاده از داروهای ضدبارداری هورمونی، ابتلا به دیابت، آنتی‌بیوتیک‌های مصرف شده با سیستم ایمنی ضعیف تشخیص داده می‌شود.

عفونت باعث خارش یا درد خواهد شد. عفونت‌های شدید شامل قرمزی، تورم و ترک در دیواره واژن می‌شود. یکی از گزینه‌های درمانی برای عفونت واژن ناشی از قارچ، داروی کتوکونازول است که می‌توان هم به‌صورت شامپو و هم به‌صورت کرم از آن استفاده کرد.

انواع شامپو کتوکونازول‌

شامپو حاوی کتوکونازول را می‌توان در انواع مختلف تهیه کرد که تفاوت آنها به درصد و میزان کتوکونازول موجود در شامپو بستگی دارد.

 

عوارض جانبی شامپو کتوکونازول‌

کتوکونازول می‌تواند عوارض جانبی منفی داشته باشد که باید قبل از استفاده از آن آگاه باشید. یکی از شایع‌ترین عوارض جانبی، تحریک پوست است که می‌تواند به شکل برآمدگی‌های جوش‌مانند در محل استفاده باشد. در برخی از افراد، ممکن است باعث چربی یا خشکی مو یا پوست سر، بافت غیرطبیعی مو یا تغییر رنگ شود.

در موارد نادر، شامپو حاوی کتوکونازول می‌تواند منجر به ریزش مو شود، بنابراین اگر متوجه این عارضه شدید فوراً با پزشک خود مشورت کنید. واکنش‌های آلرژیک به شامپو ضدریزش کتوکونازول بسیار نادر است، اما باید جدی گرفته شود. در صورت مشاهده علائم واکنش آلرژیک زیر حتما به پزشک مراجعه کنید.

  • خارش شدید
  • تورم صورت، زبان یا گلو
  • مشکل در تنفس
  • کهیر
  • سرگیجه
نمودار تغییر قیمت
دفتر مرکزی
تهران

تلفن های تماس
021-88984016
021-88984017

09122947401 : واتساپ (WhatsApp)

GMAIL
ALFAAZMA@GMAIL.COM
telegramwhatsup